Црвено-бели отпутовали у Мадрид

34

Кошаркаши Црвене звезде Телеком, отпутовали су у среду у Мадрид, на утакмицу 2.кола Евролиге са актуелним шампионом Европе, Реалом.

Тренер Дејан Радоњић на пут је повео екипу без повређених Дангубића, Тејића и Луке Митровића.

Црвено-бели и поред огромних проблема желе у „Барклиз Центру” у Мадриду, да се прикажу на најбољи могући начин:

Тренер Дејан Радоњић:

„Идемо у Мадрид у моменту када су нас погодили разни проблеми, после свих дешавања и тешке повреде Луке Митровића. Реал је првак Европе, клуб који је освојио толико тога прошле сезоне, играли смо утакмице у Евролиги са њима и прошле сезоне, знамо о каквом противнику се ради. Сачували су тим, који ће и ове године бити у могућности да брани освојене трофеје. Окосница тима је остала иста, имају и квалитет и велико искуство,  и са правом очекују да ће бити у самој завршници Евролиге и ове сезоне”.

У одсуству тешко повређеног каитена Луке Митровића, екипу ће са капитенском траком предводити Бранко Лазић:

„Сигурно очекујем да ћемо пружити добру, борбену партију у Мадриду. Оно што се од нас свакако очекује, је да скупимо редове после свега што нам се догодило, и да одиграмо на највишем могућем нивоу. Свакако ми је велика жеља и да прођемо без икаквих повреда у Шпанији, нешто што нам је обележило почетак ове сезоне”.

Екипа ће у среду увече тренирати у „Барклиз Центру” у Мадриду, а утакмица са актуелним прваком Европе, игра се у четвртак од 22 сата.

Претходни текстФан зона и уочи Војводине
Следећи текст„Тихи херој“ нови капитен Црвене звезде