Фан зона и уочи Војводине

37

Пројекат „Фан зона“ који је промовисан на свим утакмицама које је Црвена звезда играла у својој кући, до сада се показао као веома интересантан, нарочито млађим навијачима.

Велика гужва и посета најбољи су показатељ да је „Фан зона“ у потпуности оправдала очекивања својих посетилаца. Уочи претходне утакмице, по први пут је промовисан гол на који су посетиоци шутирали и покушавали да погоде мету. Најпрецизније ће, уочи утакмице са Војводином, награђивати „Пума“ која је обезбедила специјалне награде.
Фан зона је смештена унутар стадиона, тачније испред Ред Стар шопа. Улаз у Фан зону је слободан – прва капија на западној трибини више се не користи као улаз на саму трибину, већ је део Зоне из које није могуће гледати саму утакмицу.

Као и увек, и овог пута смо се потрудили да уведемо и неке иновације. Верујемо да ће се овога пута највише обрадовати сви који користе инстаграм.
Водитељ данашњег програма поново ће бити Урош Јовчић, а Зону ће уочи утакмице посетити фудбалери Мамаду Мбођ и Петар Орландић. Биће ово још једна сјајна прилика да на стадион дођете нешто раније (Зона почиње са радом већ у 14 часова), и осетите делић Звездашке атмосфере, а касније, надамо се, присуствујете новој победи наших фудбалера.

Претходни текстКвинси Милер у Црвеној звезди!
Следећи текстЦрвено-бели отпутовали у Мадрид