Нема одмора, стиже Тајфун

34

Кошаркаши Црвене звезде Телеком настављају жесток ритам на старту АБА лиге ј.т.д. утакмицом четвртог кола против словеначког Тајфуна у дворани Пионир 08.10. с почетком у 19 часова. Биће ово први дуел две екипе од кад постоји Регионална лига, а изабраници тренера Радоњића имају прилику да пред својим навијачима наставе победнички низ. Након изузетно напорне утакмице и победе у Задру против истоимене екипе црвено – бели кошаркашки немају много времена за одмор, јер након меча са Тајфуном врло брзо следи гостовање Цедевити, а затим и почетак Евролиге у којој ће Лука Митровић и екипа, бити домаћини Француском Стразбуру.

Наредни противник црвено-белих можда јесте новајлија у лиги, али није случајно ушао у друштво најбољих клубова у регион.

Тајфун, или оригинално КК „Шентјур” основан је 1969.године, али су многи чули за овај клуб током пролећа 2015.године, када је тим предвођен тренером Михевцом са осме позиције у регуларном делу сезоне, победио Крку са 3-1, касније И Рогашку у финалу националног плеј офа и освојио прву титулу.

Овогодишњи тим, састављен је од неколицине искусних играча, које предводе Санди Чебулар, Драгиша Дробњак, Емир Зимић и Томаж Болчина. У прва три кола Тајфун је забележио две победе,  то на свом паркету, а екипа је сезону започела освојеним Суперкупом Словеније.

Тренер КК Црвена звезда Телеком, Дејан Радоњић:

„Тајфун је најпријатније изненађење у ова три кола. Победили су два меча, трећи у Загребу изгубили су против Цибоне, иако су имали шут за победу, што значи да је лако могло да се догоди да стигну у Београд са скором 3-0. Показали су игру изнад свих очекивања, и имају састав у коме јуе неколицина искусних играча, попут Чебулара, Дробњака, Болчине… на нама је да им не дозволимо да истакну добре стране своје игре, а то су добра одбрана, транзиција и добар шут. Овај паклен ритам нам сигурно отежава посао, али желимо нове бодове, и зато позивам навијаче да дођу у што већем броју у Пионир”

Цене појединачних карата за меч са екипом Тајфуна остају непромењене:

Трибине – 400 динара, Партер – 600 динара, Плава ложа – 800,Бела ложа – 800,Ложа – 1000. Седиште поред терена  5000 динара.

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком позива своје навијаче да у што већем броју дођу у Пионир како би помогли својим љубимцима да забележе и четврту узастопну победу на старту Регионалне лиге. Такође позивамо навијаче да купе улазнице јер се на тај начин директно финансијски помаже рад клуба.

Претходни текстДесет година Винер Штедише Супер лиге
Следећи текстЦрвена звезда Телеком – Стразбур у Комбанк Арени!