Црвена звезда Телеком – Стразбур у Комбанк Арени!

26

КК Црвена звезда Телеком сезону у Евролиги почиње утакмицом са Стразбуром у „Комбанк Арени“ у четвртак 15.10 од 19 часова!

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком обезбедио је својим навијачима, граду Београду у Србији кошаркашки спектакл током јесени.

Иако је још раније саопштено да због заузетости „Комбанк Арене“ током јесени, једини представник Србије у Евролиги, није у могућности да буде домаћин у највећој дворани на овим просторима, великим напорима клуба, и уз разумевање и добру комуникацију са републичким и градским властима, КК Црвена звезда Телеком ипак је обезбедио велику евролигашку утакмицу већ на старту прве фазе Евролиге у „Комбанк Арени“!

Црвено-бели ће, 15.октобра против Стразбура од 19 часова, имати на располагању највећу српску дворану, и тако моћи да рачунају и на подршку 20 хиљада својих навијача.

Екипа Дејана Радоњића, премијеру у новој евролигашкој сезони, тако ће имати већ за 8 дана у „Комбанк Арени“, а о термину почетка продаје карата за ову утакмицу, КК Црвена звезда Телеком, обавестиће јавност у четвртак.

Претходни текстНема одмора, стиже Тајфун
Следећи текст„Велика је част борити се за Шалетов трофеј“