На Цедевиту за 300 динара

28

Кошаркашима Црвене звезде Телеком у понедељак 16. фебруара предстоји нови изазов у АБА лиги. Црвено-бели ће у дворани Пионир од 20 сати и 30 минута дочекати екипу Цедевите. Биће то дерби 22. кола регионалног такмичења и још један тежак испит за изабранике тренера Дејана Радоњића током фебруара. Евентуалном победом у дуелу са Загрепчанима Звезда би обезбедила прво место пред старт плеј-офа, а за то ће у значајној мери бити потребна и подршка навијача.

Улазнице за овај меч у суботу се могу купити на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још 100 продајних места широм Србије), док ће пословнице Евентима током празника радити по измењеном режиму. Наиме, продајно место Евентима у ТЦ Ушће радиће током свих дана празника од 10:00 до 22:00 сата, док ће пословница у Дому омладине у недељу радити од 18:00 до 20:00 сати. Сва остала продајна места током празника биће затворена. Као и до сада, улазнице ће на дан утакмице моћи да се купе и на билетарници Пионира од 16 сати па све до почетка меча.

Цене карата су непромењене, па тако улазнице за трибине коштају 300, а за партер 500 динара. За плаву и белу ложу неопходно је издвојити 700, а за ложу 900 динара. Улазнице за почасна места тик уз терен (court seat) коштају 5.000 динара.

Позивамо навијаче да у што већем броју дођу у Пионир и пруже подршку Црвеној звезди, јер ће додатна енергија са трибина играчима бити и те како потребна. Још једном посебно наглашавамо да се куповином улазница на најдиректнији начин финансијски помаже клубу у намери да у наставку сезоне бележи још боље резултате.

Претходни текстДијамантидис и Слотер спречили Звездино чудо
Следећи текстРадоњић: ПАО искористио наше грешке