Поклон и овације за Сашу Обрадовића

60

Звезда и њени навијачи памте. И не заборављају своје легенде. Тренер Албе и некадашњи првотимац црвено-белих Саша Обрадовић доживео је овације приликом уласка на паркет београдског Пионира. Навијачи су га громогласно поздравили дуго скандирајући његово име и презиме, што је у једном тренутку код Обрадовића изазвало силне емоције. Некада сјајни бек пустио је сузу дирнут феноменалним дочеком, а публици која је била у трансу узвратио је поздравом.

Занимљиво је да је на дан дуела са Црвеном звездом у којој је поникао, играчки се афирмисао и са којом је освојио две шампионске титуле, прославио свој 46. рођендан. Као поклон од клуба у коме је оставио велики траг Обрадовић је добио урамљен дрес са својим презименом и бројем 6. Овај симболичан поклон уручио му је некадашњи саиграч из црвено-белог дреса и садашњи тим менаџер Звезде Небојша Илић.  

Емотивно сам реаговао приликом уласка. Није било лако. Када те твој народ награди оваквим дочеком. Звездино сам дете, невиђено ми значи овакав дочек. Било је тешко водити утакмицу против вољеног клуба, не знам да ли сам и ја потпао под утицај атмосфере. Хала навијачима на дочеку. Најбољи су у сваком случају. Нисам скоро осетио овакв амбијент. Лепо је играти, па нека сам био и поротивник. Заиста је много лепо доживети овако нешто – емотивно се на конференцији за медије новинарима обратио Обрадовић.

Претходни текстРадоњић: Играли смо изванредну тимску кошарку
Следећи текстИДЕА и Звезда: Тројка за помоћ