ИДЕА и Звезда: Тројка за помоћ

59

Друштвено-одговорна акција КК Црвена звезда и компаније ИДЕА под називом ТРОЈКА ЗА ПОМОЋ настављена је и на утакмици са берлинском Албом. Као што је то био случај у мечу са Реалом, сваки погођен шут ван линије 6,75 Звездиних кошаркаша валидиран је се са 3.000 динара у производима К плус.

Изабраници тренера Дејана Радоњића на утакмици са Албом погодили су осам тројки, а када се томе дода и три тројке из меча са Галатасарајем чији је фонд награда додат, црвено-бели су досегли до цифре од 33.000 динара. Компанија ИДЕА ће овог пута К плус производе у овом износу донирати заједничком пројекту УНИЦЕФ-а и фондације Ђоковић за помоћ најугроженијим породицама.

Црвена звезда и ИДЕА ће до краја ТОП 16 фазе Евролиге спроводити ову акцију, а награде ће бити обезбеђене после сваке утакмице на домаћем терену у зависности од броја погођених тројки. Подсећамо да је после меча са Реалом, када је погођено седам шутева ван линије 6,75 и обезбеђен фонд од 21.000 динара у прозиводима К плус, помоћ прослеђена Специјалној Олимпијади.

Претходни текстПоклон и овације за Сашу Обрадовића
Следећи текстКецман: Нема опуштања