Кецман: Нема опуштања

49

Одбојкашице Црвене звезде у суботу 31. јануара гостују у оквиру 14. кола Винер Штетише лиге екипи Крагуј у Крагујевцу.

Црвено-беле су у прошлом колу савладале Железничар у „Шумицама“ са 3:1, а претходно су доживеле пораз у Суботици од НИС Спартака са 3:2. Тренутно су треће на табели са 27 бодова, два мање од другопласираног Спартака, али и уз меч мање.

Екипа Крагуја се налази у нешто лошијој форми. На почетку године су савладали Колубару на гостовању са 0:3, а потом су доживели два пораза, од Железничара пред својим навијачима са 1:3 и Радничког у Београду са максималних 3:0. Крагује је осми на табели са 12 бодова, четири победе и 9 пораза.

У првом делу сезоне Црвена звезда је била убедљива у „Шумицама“ када је било 3:0 за наш тим, по сетовима 25:17, 25:14, 25:17.

Играли смо против њих у првом делу сезоне и релативно лако их победили. Искрено се надам да ће се то десити и на утакмици коју будемо играли сутра у Крагујевцу. У сваком случају не би требало да у овај меч уђемо превише опуштено – изјавила је Љубица Кецман.

Звезду од следеће недеље очекује паклен распоред. У среду се игра одложен меч против Визуре, наредног викенда утакмица против ТЕНТ-а у Обреновцу, а потом и меч против Јединства из Старе Пазове. Након тога следи Финални турнир Купа Србије на коме црвено-беле бране трофеј освојен прошле године.

Прилично смо јако тренирали ове недеље. Више смо усмерени ка утакмицама које нам долазе од следеће недеље, почевши од меча против Визуре у среду, па преко ТЕНТ-а… Морамо да максимално концентрисано уђемо у утакмицу против Крагуја и одиграмо што је боље могуће. Надам се да ћемо узети сва три бода. Почела је борба за што бољу позицију пред плеј-оф, па нам је сваки бод, сваки поен битан – закључила је Љубица Кецман.

Меч између Крагуја и Црвене звезде на програму је у суботу 31. јануара у Спортској хали Парк у Крагујевцу са почетком у 20 часова. Меч ће судити Александра Баланџић и Милан Милошевић.

Претходни текстИДЕА и Звезда: Тројка за помоћ
Следећи текстЗвезда у недељу поново у Пиониру