За браћу од Јаке и Немање

39

Традиција добрих односа између Црвене звезде и Олимпијакоса се наставља. После незаборавног амбијента у Комбанк арени и фантастичне атмосфере коју су заједничким навијањем створили братски навијачи два клуба, подједнако узбудљив спектакл се очекује иу реванш мечу у дворани Мира и пријатељства. Све улазнице за утакмицу деветог кола Д групе Евролиге су распродате и легендарна хала у Пиреју биће испуњена до последњег места.

Као предигра дуелу атинских и београдских црвено-белих уследила је посета Звездиног тандема спецојализованој продавници КК Олимпијакос. Јака Блажич и Немања Дангубић су у друштву директора црвено-белих Давора Ристовића љубазним домаћинима донели симболичне поклоне, своје оригиналне и поптисане дресове који ће убудуће красити клупске просторије и продавницу Олимпијакоса. Менџмент екипе из Пиреја узвратио је истом мером па ће у Београд стићи дресови Петвеја и Аграваниса. Блажич и Дангубић били су одушевљени оним што су видели, а посебно чињеницом да у овом специјализованом шопу КК Црвена звезда има свој посебан кутак:

Нисам очекивао да имају продавницу која је специјалзиована само за артикле кошаркашког клуба. Када сам ушао видео сам да имају џемпере, мајице, шалове са грбом Олимпијакоса и Црвене звезде и то је заиста лепо. Јако ми се допада таква врста односа између Звезде и Олимпијакоса. Као што кажу ми смо браћа и то је нешто много лепо. Међу артиклима ми се највише свиђа шоља, надам се да ћу добити једну на поклон како бих код куће могао да пијем чај из ње – рекао је Блажич.

Ни Немања Дангубић није био ништа мање одушевљен:

Све ово што сам видео овде је веома лепо и посебно сам изненађен јер су у овој продавници само артикли кошаркашког клуба. Ту су све гарнитуре дресова Олимпијакоса, али такође могу се наћи и дресови Црвене звезде и јако је лепо видети наше дресове у продавници Олимпијакоса – поручио је Дангубић.

На крају посете, Блажич и Дангубић су замољени да на зиду овог уникатног шопа оставе посвету. Уз аутограме Јаке Блажича и Немање Дангубића нашла се и порука – ЗА БРАЋУ. Кратко, јасно и од срца.

Како је изгледала посета тандема црвено-белих можете погледати ОВДЕ.

Претходни текстКарте за Игокеу од суботе у продаји
Следећи текстОсма победа Звезде