Карте за Игокеу од суботе у продаји

23

Црвена звезда Телеком ће у 12. колу АБА лиге у понедељак од 21 сат дочекати Игокеу. Црвено-бели у досадашњем делу регионалног такмичења имају беспрекоран учининак пошто су из 11 кола уписали исто толико победа, а са тријумфалним низом желе да наставе и у дуелу са екипом из Александровца.

Улазнице за овај меч биће у продаји од суботе на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Билет центар и још 150 продајних места широм Србије), а на дан утакмице карте ће моћи да се купе на билетарници Пионира од 16 сати па све до почетка меча.

Улазнице за трибине коштају 300, а за партер 500 динара. За плаву и белу ложу неопходно је издвојити 700, а за ложу 900 динара. Карте за почасна места, тик уз терен (court seat) коштају 5000 динара.

Позивамо навијаче да у што већем броју дођу у београдски храм кошарке и пруже подршку црвено-белим кошаркашима да забележе још једну важну победу. Подсећамо да би евентуалним тријумфом Звезда изједначила рекорд по броју узастопних победа на старту регионалног такмичења у историји, који је поставила Олимпија у сезони 2001/2002. Такође, посебно наглашавамо да куповина улазнице представља најдиректнију могућу финансијску помоћ клубу.

Претходни текстРукометаши гостују у Куршумлији
Следећи текстЗа браћу од Јаке и Немање