Звездина гала промоција Евролиги

46

КК Црвена звезда Телеком у Комбанк арени био је домаћин Евролигином дану посвећеном медијима. Црвено-бели кошаркаши и чланови стручног штаба имали су увертиру пред старт најквалитетнијег клупског такмичења Европе који је заказан за 16. октобар. Представници Евролиге направили су велики број интервјуа, обавили су обимно фотографисање и снимање играча, а све то ће бити искоришћено у промотивне сврхе.

С обзиром да је Црвена звезда Телеком прошле године била најбољи организатор овог догађаја под називом „EUROLEAGUE MEDIA DAY“, од свих 24 клубова учесника, менаџмент црвено-белих се и овог пута својски потрудио да на најбољи могући начин медијски и маркетиншки представи свој тим.

Велику помоћ у свему томе, као и прошле сезоне, менаџмент је имао у играчима и члановима стручног штаба који су водили главну реч на терену, али пред камерама и објективима фотоапарата. Све је одрађено на врло забаван начин и у сјајној атмосфери. Направљен је изузетно атрактиван материјал који ћете у наредним данима бити у прилици да видите на сајту и свим официјалним друштвеним мрежама клуба.

И домаћи представници медија били су у прилици да много дуже него што је уобичајно разговарају са играчима, направе атрактивне фотографије, а све у циљу промоције почетка нове сезоне.

Занимљиво је да су се овог пута новинари окушали и под обручима Комбанк арене. Наиме, била је организована ревијална утакамица између представника београдских редакција и менаџмента КК Црвена звезда Телеком. Куриозитет меча је податак да је почетно подбацивање лопте извео капитен црвено-белих Лука Митровић.

Тешка срца признајемо да су новинари у овом дуелу однели победу резултатом 48:41, али то ће уједно бити повод за реванш меч који ће у будућности сигурно бити организован.

Претходни текстЗвезда добила противнике у квалификацијама за ЛШ
Следећи текстРадоњић: Желимо пласман у ТОП 16