Боби и Чарлс међу школарцима

42

Бобан Марјановић и Чарлс Џенкинс вратили су се у школске клупе. Бар на кратко. Тандем кошаркаша Црвене звезде Телеком је на позив ученика првог разреда ОШ Уједињене нације био у посети овој школи на Цераку, а долазак Марјановића и Џенкинса изазвао је велико одушевљење, код неких малишана чак и неверицу. 

Марјановић и Џенкинс су ђацима првацима покушали да објасне важност бављења спортом, здраве исхране као и колики значај у развоју сваког детета треба да има школа и образовање. Звездин центар и амерички интернационалац су потом одговарали на најразличитија питања малишана, а колико су ђаци четвртог одељења првог разреда ОШ Уједињене нације уживали у дружењу показали су на симболичан начин. Наиме, истог дана свих 28 ученика направило је цртеже који су за тему имали посету Звездиних кошаркаша са жељом да се хитно доставе Марјановићу и Џенкинсу као мали знак пажње и захвалности.

Малишани из ОШ Уједињене нације биће гости на једној од наредних утакмица црвено-белих кошаркаша, а КК Црвена звезда Телеком ће и даље спроводити друштвено-дговорне акције оваквог и сличног типа.

Претходни текстПотребан нам је сваки Звездаш
Следећи текстНелсон: Да поправимо утисак