Потребан нам је сваки Звездаш

43

Звездини клубови у екипним спортовима су ове сезоне навијачима донели много радости. Дуплом круном окитили су се ватерполисти и одбојкаши, а титулу шампиона Србије и то 26. по реду освојили су и фудбалери у величанственом амбијенту Маракане. И кошаркаши Црвене звезде улазе у финиш сезоне у којој, после тријумфа у Купу Радивоја Кораћа, желе да освоје и титулу првака државе која се на Малом Калемегдану чека још од 1998. године.

У овосезонским успесима ватерполиста, одбојкаша и фудбалера немерљив допринос имали су свакако Звездини верни навијачи. Из тог разлога КК Црвена звезда апелује на све расположиве звездашке снаге да се мобилишу и помогну кошаркашима да после 16 година врате примат у домаћем шампионату и први пут у историји освоје дуплу круну. Кошаркашки клуб Црвена звезда је једини преостали колектив из Звездине породице спортова који је у прилици да у такмичарској 2013/2014 години постане шампион државе. Зато је неопходно концентрисати што већи број Звездиних присталица по кошаркашким дворанама широм Србије, већ од дуела са Радничким у Крагујевцу у четвртак, јер само заједно можемо до успеха. Потребан нам је сваки навијач, буквално сваки Звездаш.

КК Црвена звезда се ове сезоне уписала у анале европске кошарке, а главну улогу у том својеврсном подухвату имали су управо навијачи црвено-белих. Обарање рекорда по броју гледалаца на једној кошаркашкој утакмици у затвореном (24.232) у четвртфиналу Еврокупа са Будивељником је најбољи доказ Звездине снаге, односно снаге њених навијача. Покажимо зашто смо рекордери, колико волимо црвено-беле боје и на свакој наредној утакмици својом бројношћу докажимо нашу моћ и испратимо кошаркаше на њиховом путу до циља који се зове – титула шампиона.

Изабраницима тренера Дејана Радоњића предстоји паклен ритам утакмица, мечеви ће се играти свака два дана, па ће додатна енергија са трибина бити преко потребна. Не будите неми посматрачи, већ дођите у дворану и својим гласом и длановима пружите подршку Звездиним кошаркашима. Подршка им је неопходна и кошаркаши је очекују. Уз навијачки поклич са трибина ниједна препрека на терену за њих неће бити непремостива.

Претходни текстПрви пораз Звезде у Суперлиги
Следећи текстБоби и Чарлс међу школарцима