Прлаиновић: Надамо се победи

44

У среду од 17 часова и 45 минута у Крагујевцу се игра други меч финалне серије плеј-офа.

Црвено-бели су у првом мечу на Ташмајдану победили Раднички Кон Тики резултатом 12:11 и повели у финалу, иако су у трећој четвртини четири минута имали играча мање због искључења Николе Рађена.

За Раднички Кон Тики неће наступати повређени Милош Королија, а меч у Крагујевцу ће пропустити и бек Звезде Никола Рађен, који је у првом мечу искључен без права замене.

Капитен Црвене звезде, Андрија Прлаиновић рекао је да би победа у среду у Крагујевцу црвено-беле приближила одбрани титуле првака Србије.

Очекује нас јако тежак и неизвестан меч. Добро је што водимо у серији са 1:0 и немамо велики притисак, али би нас победа у гостима довела на корак од освајања титуле. Раднички је добар тим, са њима увек играмо узбудљиве и неизвесне мечеве и такав опет очекујем – рекао је Прлаиновић Танјугу.

Капитен црвено-белих је додао да ће одсуство Николе Рађена због црвеног картона у првом мечу бити велики проблем за његов тим.

Сигурно је велики хендикеп одсуство Рађена. Он је наш најбољи играч у одбрани, али и без њега се надамо победи – казао је Прлаиновић.

Црвена звезда и Раднички Кон Тики састајали су се четири пута у Крагујевцу. У три меча бољи је био домаћин, док је у једном сусрету резултат био нерешен.

Утакмица се игра у среду од 17 часова и 45 минута на базену СЦ „Парк“ у Крагујевцу уз директан пренос на РТС 2.

Претходни текстЧовић о Ф4, Евролиги, амбицијама…
Следећи текстБрејк Звезде после петераца