Јуниори убедљиви у дербију

29

Јуниорски тим Црвене звезе Телеком наставио је са одличним резултатима ове сезоне. Изабраници тренера Слободана Клипе убедљиво су први на табели, у досадашњих 14 кола уписали су исто толико победа, а последњи тријумф у низу забележили су дуелу са вечитим ривалом Партизаном.

Звездини јуниори савладали су црнео-беле са 88:64, по четвртинама 18:19, 22:18, 28:17, 20:10 и тако се у;врстили на врху табеле. Црвено-бели сломили су отпор Партизана веома агресивним ритмом у другом полувремену. Врло снажном и добром одбраном натерали су ривала да изгуби чак 26 лопти, а када је прорадио и шут за три поена питање победника је било решено.  

Поене за Црвену звезду Телеком у овом мечу постигли су: Аранитовић 10, Анђелковић 13, Трајковић, Остојић 2, Кенић, Стојановић 22, Ракићевић 12, Лазаревић 11, Јековић 6, Радовановић 10, Стајковски 2, Миладиновић.

Овим тријумфом ученици тренера Слободана Клипе направили су најбољу увертиру за Евролигин Најк квалификациони турнир на коме бране трофеј и који је програму од 21. до 23. фебруара у дворанама Баскет сити и Баскет ленд.

Претходни текстЛежајић и Бунчић шампионски
Следећи текстРадоњић: Навијачи су нам највећи мотив