Лежајић и Бунчић шампионски

114

Андријана Лежајић и Милан Бунчић на Првенству Србије у Нишу окитили су се најсјајнијим одличјима. Шампионска звања освојили су у категоријама до 57 односно до 60 килограма. У нашу богату клупску ризницу уз ова два злата Звездини  кадети додали су још и сребро Тамаре Дубаић (до 44 кг) и бронзу Филипа Ранковића (до 81 кг).

Задовољни смо резултатом наших такмичара у Нишу. Од Бунчића и Лежајић смо дефинитивно очекивали злато, Тамара Дубаић је била одлична до 44 док је Филип Ранковић блистао у јакој конкуренцији категорије до 81 килограма. Треба похвалити и Катарину Станојевић у категорији до 70 и  Матију Илића, до 66 килограма који су били на домак до одличја – рекао је Давор Колунџић, тренер ЏК Црвена звезда.

Да је у кадетском погону Црвене звезде ове сезоне велика смена генерација најбоље говори чињеница је од девет пласираних на Првенству Београда чак седам тек прешло из конкуренције старијих пионира.

Смена генерација је уобичајена појава а ми на срећу ове сезоне имамо велики број младих џудока који су прешли из узраста старијих пионира и ово им је прва година у кадетима. Њих тек очекује стицање искуства са старијим такмичарима и од њих тек очекујемо резултате вредне сваке пажње – закључио је Давор Колунџић.

Претходни текстУбедљив пораз Звезде против Јагодине
Следећи текстЈуниори убедљиви у дербију