Убедљив пораз Звезде против Јагодине

40

Рукометашице Црвене звезде нису успеле да прекину серију пораза у наставку шампионата. Црвено-беле су претрпеле тежак пораз на Бањици од Јагодине резултатом 19:33.

Гошће су од старта наметнуле свој ритам и већ на полувремену створиле убедљиву предност од 12 голова разлике (19:7). Црвено-беле ни у наставку нису успеле да дођу до своје игре и бар смање високу предност гошћи. Јагодина је чак увећала вођство и на крају славила са чак 14 голова разлике у сред Београда (33:19), више него у првом делу сезоне када су у свом граду оствариле победу од девет голова разлике.

Повољна околност по Звезду је што ни ривали за излазак у Европу Наиса и Војводина нису остварили победу, па ће црвено-беле имати прилику да у наставку сезоне поправе утисак и остваре зацртане циљеве.

Рукометашице Црвене звезде су после 13. кола остале на деоби шестог места на табели са 12 бодова, колико има и Војводина. Звезда има меч мање од Новосађанки, као и бод мање од петопласиране Наисе. У следећем колу црвено-беле гостују управо против Војводине у Новом Саду.

Претходни текстЗвезда стала у финишу
Следећи текстЛежајић и Бунчић шампионски