Радоњић: Против Борца очекујем добру игру

54

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у четвртак отварају такмичење у Купу Радивоја Кораћа. Они дочекују екипу Борац Моззарт спорт из Чачка. На конференцији за медије, шеф стручног штаба Дејан Радоњић истиче да ће меч бити тежак али да његови изабраници морају дати свој максимум.

Фокус је да се предано уђе у сваки дуел. Добро смо уиграни и концентрација је на ниову. Екипа Борца је тежак противник, имају младе играче, припремићемо се за тај дуел као и за сваки други. Тимови из АБА лиге су доста квалитетнији него из домаћег такмичења и нема простора за исправке у нашим такмичењима.

На питање шта мисли о Купу, пошто се стиче утисак да се не придаје много значај, Радоњић је одговорио:

Ми имамо високе амбиције у сваком такмичењу, па и у овом. Борба за овај трофеј је битна за нас, неће мотивација бити смањена што Куп више није на значају. Ово је први трофеј за који се боримо ове године и максимално идемо до краја.

Када је реч о повредама, највише се говорило о повратку Луке Митровића на терен.

Лука је добро и задовољан сам његовим опоравком. Не сме се журити, морамо бити мирни и стрпљиви и сачекати да у потпуности буде спреман. Нисам сигуран када ће то бити али сигурно га не очекујемо у наредних 20 дана.

Утакмица Црвена звезда Телеком и Борац Моззарт спорт из Чачка заказана је за четвртак у 18х у хали Пионир. Карте се крећу по ценама од 200, 400, 600 и 800 динара и могу се купити на свим продајним местима Евентим тима а на дан утакмице моћи се да се купе и на благајнама Пионира од 10 часова.

Претходни текстПораз у незгодан час
Следећи текстТријумф црвено-белих над Слободом