Звезда и Раднички за јесењи ловор

36

У оквиру 8. кола ватерполо првенства Србије, публика у Крагујевцу имаће прилику да ужива  у правој дерби посластици. У директном судару Радничког и Црвене звезде биће решено питање јесењег првака.  Оба тима налазе су у одличној форми, везали су по седам тријумфа и чињеница је да ће само нијансе и тренутна инспирације појединаца решити овај меч. 

Из сусрета у сусрета, наша екипа је све уигранија. Црвено-бели желе да тријумфом над, у овом тренутку највећим ривалом заокруже успешну 2012. годину. Андрија Прлаиновић очекује тежак сусрет са пуно пливања и надмудривања.
– Оба тима су до сада одиграла на врхунском нивоу. Сигуран сам да ће публика имати прилику да ужива у сјајном ватерполо. Важност утакмице је велика. Победник ће се осамити  на првом месту и стећи одређену предност пред наставак првенства. Спортски је надати се. Верујем у победу свог тима. Раднички има заиста квалитетан састав али и поред тога сам сигуран да можемо да им парирамо. Неће бити лако, морамо да пружимо максимум и „погинемо“ за сваку лопту– јасан је репрезентативац Србије.
Тренер црвено-белих Дејан Савића очекује занимљив сусрет.
– Овај дуел неће решити само питање јесењег првака, већ победнику даје и одређене олакшице у Купу Србије. Обе екипе састављене су од сјајних појединаца који једним потезом могу да реше сусрет. Сигуран сам да је пред нама прави празник ватерпола– кратак је нови селектор Србије.
Утакмица је на програму у суботу 22. децембра на базену у Крагујевцу. Пред Звездом је тежак али не и недостижан задатак. На први поглед Раднички јесте фаворит, али и поред тога, квалитетан  састав црвено-белих армији навијача нашег клуба даје право да се нада тријумфу. 

Претходни текстЏајић званично председник
Следећи текстЗвезда наставила доминацију