Џајић званично председник

63

Легенда клуба Драган Џајић је сада званично председник фудбалског клуба Црвена звезда! Након завршених избора, који су се одржани у претходна два дана на Маракани  резултати су показали да је Џајић добио 98,5% гласова или 1792 гласа, пошто је од 7669 уписаних чланова гласало 1824. Како је легендарно лево крило клуба, популарни Џаја, био једини кандидат на изборима за победу му је био потребан само један глас.

Председник изборне комисије, Матија Радојичић, је рекао  да је гласање протекло у најбољем реду.
Лично сам изузетно задовољан излазношћу, с обзиром на све пратеће околности. Пре свега мислим на то што је постојао само један кандидат и што је било јасно да је и један глас довољан за избор. Такође, били су у питању радни дани и за разлику од претходних избора гласало се само у Београду. Много је важније што је Џајић добио толику подршку– рекао је Радојичић.
Данас је Свети Никола, највећа српска слава и светац који има посебан значај за клуб, ако се узме у обзир да је Црвена звезда постала европски шампион 1991. године у Барију, на стадиону Светог Николе. Радојичић је пронашао симболику и повезао ове догађаје.
Можда је симболично то што је на данашњи дан, на Светог Николу, Џајић постао председник, а сви знамо да је Звезда 1991. године титулу првака Европе освојила у Барију, на стадиону који носи име Светог Николе -закључио је Матија Радојичић.

Претходни текст„Нећу запоставити посао у Звезди“
Следећи текстЗвезда и Раднички за јесењи ловор