Звезда наставила доминацију

31

Завршена је још једна јесења сезона у ВШЛ. Црвена звезда је и у претходних шест месеци наставила доминацију на домаћој сцени. Сениори и сениорке су у првих 10. кола показали да су потпуно неприкосновени у Србији. Црвено-бели су одличном игром стигли до максималног учинка у ВШЛ. Са друге стране црвено-беле су у претходних 10 сусрета само једном погнуте главе напустиле терен.

 Тренер Душко Николић је сјајно надокнадио одлазак искуног Булатовић . Млади стратег је одлично укомпоновао талентовани састав. Промене на клупи готово да се нису ни осетиле. Звезда је сезону отворила одбраном трофеја намењеном освајачу Супер Купа Србије. Поред тога наша екипа се у ЛШ калила са најбољим тимовима Европе. У домаћем првенству, ни један ривал није успео озбиљније да намучи црвено-беле. Одличним радом постављена је основа да овај млади тим уколико остане на окупу, једног дана постане кадар озбиљнијег успеха на евро-сцени.  
И женска сениорска екипа била је на висини задатка. Наш тим доминирао  је на домаћој сцени. У колико се занемари пораз у 1. колу ВШЛ од Јединства са Уба, девојке нису имале већих проблема  да стигну до јесењег ловора. Млади тим Ратка Павличевића имао је и неколико солидних партија у ЛШ. Из сусрета у сусрет девојке пружају све боље партије. Оформљена је екипа способна да брже од очекиваног заблиста на евро-сцени.
У ВШЛ нема паузе. Мушкарци већ данас настављају такмичење. Црвено-бели ће на мегдан вечитом ривалу  Партизану, меч је на програму од 18 часова у СЦ „Шумице“. 

Претходни текстЗвезда и Раднички за јесењи ловор
Следећи текстЗвезда опет славила у дербију