Јуриш на десету узастопну победу

31

Након тешког гостованја у Еврокупу са Динамо Сасаријем, кошаркаши Црвене звезде окрећу се следећем противнику. Победом у Сардинији, црвено – бели су дошли до 9 узастопне победе. У оквиру 11. Кола АБА лиге наши кошаркаши дочекују екипу Широког.

Црвено – бели су везали победе са тешким противницима како у европском такмичењу тако и у регионалном, и улазе као фаворити у следећи дуел. Стратег тима са Малог Калемегдана Влада Вукојичић истакао је да његов тим игра можда једану од важнијих утакмица.

Екипа Широког је редовни учесник у регионалној лиги, и играју без притиска. На нама је да се што боље покажемо, јер се очекује победа. Вратили смо се из Италије где смо успели да тијумфујемо. Свесни смо да победама улазимо као фаворити у дуеле са противницима који су можда и прерано отписани, односно да се нама победе прерано уписују. Екипа Широког је веома озбиљан противник, доказали су се кроз такмичење, и имају јако квалитетне појединце. То показују својом стабилношћу око и на терену, и млађим селекцијама које су годинама уназада најбоље у БиХ. Они сигурно неће бити последњи у АБА лиги, а све што остварте је добро за њих уколико остваре примарни план, а то је афирмација младих играча. Кошаркаши Широког можда немају звучна имена, али појединцима ће сигурно направити каријеру. Ову утакмицу треба озбиљно схватити и ући као да је најважнија. Наши резултати су препорука навијачима да нас подрже и ми ћемо то умети да узвратимо. Њихова подршка нам јако пуно значи и уз њих можемо наставити са победама.

Улазнице за меч 11 кола АБА лиге Црвена звезда ДИВА  – Широки могу се купити у суботу 1. деценмбра на благајни стадиона Црвене звезде од 11 до 19 часова и у недељу 2. Децембра на билетарници Пионира од 14 до 17 часова.

Претходни текстПобеда против Војводине за крај полусезоне
Следећи текстЦрвено-бели очекивано против Железничара