Победа против Војводине за крај полусезоне

39

Фудбалери Црвене звезде дочекаће екипу Војводине у суботу, од 19 часова у оквиру 15.кола ЈСЛ. Овим  колом  се  завршава први део сезоне.  Војводина је тренутно четворопласирана екипа. Тренер црвено-белих Александар Јанковић је рекао да његовој екипи не мањка мотива пред сутрашњу утакмицу.

Имамо огроман мотив да се добром игром и победом опростимо од наше публике до следеће утакмице. Играмо против  једне квалитетне екипе, неће нам бити нимало лако.  Познато је  да је Војводина као екипа и као клуб  добро организована.
Што се тиче играча који конкуришу  за сутрашњу утакмицу, тренер је рекао:
Због  парних  жутих  картона  ван протокола ће бити Мијаиловић и Јовановић, док ће због повреда изостати Микић и Пантић– рекао је  Јанковић и осврнуо се на неке друге догађаје који су се дешавали у прошлости  клуба.
Свашта се у клубу дешавало у последње време. Ви  сте само осетили један  део тога. Осећам потребу да заштитим  играче  , јер се у јавности све гласније чују коментари да појединци  нису достојни црвено-белох дреса.  Ствара се нека чудна, негативна клима у клубу и око њега. Разлика на табели је минус пет, што није тако недостижно, али имам осећај да се спрема нова „Сеча кнезова“.  Као што се прича за неке играче, тако се прича и да поједини тренери нису достојни  рада у клубу попут  Црвене звезде. Прва ствар која је изашла из Радне групе је ултиматум  да  морамо да добијемо Партизан у дербију  или ће нас све отерати из клуба.  Јако је чудно да је то најважније у клубу,  као да ће то смањити неке дугове или побољшати неке ствари које немају везе са фудбалерима. Ми смо од почетка сезоне забележили три пораза, која нас и те како боле. Ја сам ове сезоне  дошао на место тренера, када су припреме већ биле одрађене , играчи су били селектирани . Што се тиче ових играча, сматрам да нису лоши  и да  уз придруживање пар играча из омладинске школе овај тим може много тога да постигне.
Он се дотакао и дуговања према садашњим играчима.
Момци који сада играју у Црвеној звезди, који ће сутра  истрчати на терен против  Војводине, нису примили плату седам месеци. Ти момци трпе велики притисак, а никад их неће чути да се жале што немају за кирију, што немају за основне потребе.  Проблеми нису у играчима, већ на другом месту. Играчи су само истурено одељење, па су очи јавности нон-стоп упрте у њих– закључио је тренер Црвене звезде Александар Јанковић.

Претходни текстСавовић обезбедио другу фазу Еврокупа
Следећи текстЈуриш на десету узастопну победу