Звезда дочекује Динамо Сасари

42

Кошаркаши Црвене звезде налазе се у одличној серији. Црвено-бели су успели да у оба такмичења вежу шест тријумфа  и спремни су да и у наредном периоду наставе у истом ритму. Прва следећа препрека у 3. колу Евро Купа је екипа Динамо Сасарија.

На данашњој конференцији за медије одржаној у прес сали дворане „Пионир“ стратег нашег тима Влада Вукојићић преузео је улогу фаворита.
– Налазимо се у одличној форми, везали смо шест победа и спремни смо да наставимо у истом ритму. Нема опуштања, све ово нас обавезује. Мотивација је заиста на високом нивоу. Динамо је ривал за поштовање. На први поглед можда и најтежи у нашој групи. Не због квалитета играча, већ због стила кошарке који гаје. Њихова игра излази из оквира типиче европске. Брзо решавају нападе, транзиција им је најјаче оружје. Са друге стране играју „шмекерску“ одбрану. Не трче много, одлучују се за велики број преузимања и сигурно да нам неће бити лако. Погледа на њихов ростер најбоље осликава колико је то озбиљна екипа. Имена попут Буција Тортона, Квинтона Хослија, Ендру Визнеског заиста су за респект – јасан је искусни стратег.
Вукојичић је посебну поруку послао навијачима.
– На свакој утакмици имамо велику подршку, то  нам много прија и даје онај познати „ветар у леђа“. Сигуран сам да ће тако бити и сутра. Желим да позовем навијаче да у што већем броју дођу у „Пионир“ и уживају у лепој кошарци.
Тренер црвено-белих није желео превише да коментарише  најаве да би његову екипу могао да појача Дарко Миличић.
– Искрено, не знам ништа о томе, данас сам видео у новинама. Не знам колико је то све реално, Миличић је до скоро имао клуб, а ми се не бавимо заузетим играчима.
Утакмица 3. кола Евро Купа је на програму у среду 21. новембра од 19:30 часова у дворани „Пионир“. Улазнице се могу набавити и на дан утакмице  на благајни „Маракане“ до 13 часова, а после тога све до почетка меча на билетерницама  „Пионира“.

Претходни текстМаксимално мотивисани на „романтичаре“
Следећи текстОдбојкашице одиграле борбено против Динама