Максимално мотивисани на „романтичаре“

28

Прилику да ставе печат на добру игру у 143. вечитом дербију фудбалери Црвене звезде имаће сутра у утакмици против ОФК Београда која се игра у оквиру четвртфинала Купа Србије. Романтичари су пре само десетак дана потпуно надиграли изабранике Александра Јанковића који у среду  од 16 часова имају прилику за реванш.

Од улоге фаворита не бежи ни шеф струке црвено-белих, као ни првотимац Срђан Мијаиловић.
Пред нама је наставак такмичења у Купу, такмичења у којем бранимо трофеј и у којем су наше амбиције прецизно дефинисане. У овом моменту, играмо против екипе која нас је задужила, односно задужили смо сами себе утакмицом на Карабурми. Имамо велики мотив да одиграмо добро, да наставимо да играмо на таласу позитивног расположења и ентузијазма који је проистекао из победе у дербију, као и да превазиђемо физички умор и емотивно пражњење које је на неки начин и нормално. Остаје нам још 10 дана до краја полусезоне, и максимално смо мотивисани да у свакој утакмици, а пре свега у првој следећој, будемо прави, да оправдамо поверење људи који верују у нас и да на позитиван начин изгурамо ову бурну јесен која полако остаје за нама – рекао је Јанковић.
Репрезентативац из редова нашег клуба, Срђан Мијаиловић, одличном партијом у вечитом дербију дао је велики допринос победи над највећим ривалом.
Очекује нас  тежак меч, са противником који има четири победе из последњих пет утакмица, противником који је у форми. Међу те четири утакмице које су добили налази се и утакмица против нас. Због тога су нам дужни и надам се да ћемо их добити пред нашим навијачима – рекао је популарни Мићко.

Претходни текстЦрвено – беле оптимистичне пред Динамо
Следећи текстЗвезда дочекује Динамо Сасари