Дерби без фаворита

18

Догађај који привлачи пуно пажње ових дана је сусрет  између два највећа ривала. У петак (17 и 15 часова)  ће на Ташмајдану нашим ватерполистима на мегдан изаћи екипа Партизана у 6. колу ватерполо првенства Србије.

Ватерполо дерби биће први од три, која се играју у року од недељу дана. Кошаркаши играју у недељу, а следеће недеље на ред долази фудбал. Наши ватерполисти имали су припремни период, који су користили на паузи од утакмица, и спремни су да се покажу на делу. Оба табора жељно ишчекују овај сусрет. Оба тима опрезно улазе у меч у коме ће сигруно бити потеза који ће одушевити присутне.

Тренер наших ватерполиста Дејан Савић истиче да је на помолу јако тежак период, после Партизана,  ватерполисти ће играти у Лиги Шампиона против Олимпијакоса. Савић додаје да ће сигурно бити доста лакше играти на свом терену , пред својим навијачима који бодре наш клуб на свакој утакмици, али да су то фактори који не утичу битно ко ће на крају бити победник. Лепа вест је да је Душко Пијетловић санирао повреду, има још проблема са раменом, али сматра да ће на њега моћи да рачуна Дејан Савић за дерби.

Голман наше екипе Денис Шефик је добио грип, одлука о његовом наступу знаће се дан уочи меча. Паризан тренутно заузима треће место, са три победе и једним поразом. Наш клуб се налази на другој позицији, са четири победе и утакмицом мање. Сви који желе да буду део спектакла, карте могу купити на Ташмајдану до почетка утакмице.

Претходни текстЦрвено-бели усрећили Младеновчане
Следећи текстПовратак у победнички низ