Повратак у победнички низ

31

Тренер нашег тима Алксандар Јанковић истакао је да ће утакмица која се игра са ОФК Београдом бити добар показатељ на каквом нивоу се налази његов тим. Тренер Јанковић је задовољан радом фудбалера на тренинзима, окренути су сопственим проблемима и немају времна да размишљају о другим стварима.

Мисли су усмерене ка ОФК Београду. Јовановић и Мудрински су још увек под знаком питања за овај меч, Пантић сигурно неће играти. Каду је наставио са тренинзима и очекује се његов повратак у надолазећем периоду. У кратком року Црвену звезду очекују две утакмице са ОФК Београдом, Имамо мотив да будемо бољи и докажемо квалитет –  рекао је Јанковић.

Лука Миливојевић је већ неколико пута демонстрирао свој силовит ударац. Oн је рекао да када год буде имао шансу за шут то ће и учинити.

Екипа са Карабурме има доста искусних и квалитетних фудбалера, који имају наступе за репрезентацију Србије. Родић, Петковић, Милић, Богавац само су неки од играча који чине тим са Карабурме. Најбитније је да црвено – бели добију утакмицу и врате се у победнички низ – истакао је Миливојевић.

Претходни текстДерби без фаворита
Следећи текстЗвезди припао „вечити дерби“