Галатасарај тестира Звезду

32

Црвено-бели раде пуном паром на подизању форме пред наставак такмичења. У том циљу користе сваки тренутак за одигравање пријатељских утакмица. После пријатељског дуела са македонским прволигашем, екипом Куманова, црвено-бели ће одмерити снаге са далеко квалитетнијим ривалом знатном звучнијег имена.

Наиме, кошаркаши Звезде у среду 31. октобра од 18 сати у Пиониру одмериће снаге са турским Галатасарајем. Меч ће бити затвореног типа и биће одигран без присуства публике:

Појавила се могућност да одиграмо тренинг утакмицу са тако јаким тимом као што је Галатасарај и то смо оберучке прихватили. То ће бити одлична провера, јер Галатасарај има заиста веома квалитетан састав препун искусних играча. Ту утакмицу ћемо искористити да у ритам вратимо Елтона Брауна који је недељу дана био ван екипе, да покушамо да што је могуће више у систем уведемо ново појачање Мајкла Скота, али и да меч искористимо као проверу пред важан дуел у суботу против Солнока. Биће то сјајан тест да видимо где смо у овом тренутку– објаснио је Влада Вукоичић тренер црвено-белих.

Галатасарај ће као и Црвена звезда ДИВА у овој сезони играти у Еврокупу, а у досадашњем току турског шампионата нису претрпели ниједан пораз, а уписали су две победе. Екипу са клупе предводи искусни тренер Ергин Атаман, док су међу водећим играчима прекаљени интернационалци Дејвид Хоукинс, Хенри Домеркант, Бонифејс Ндонг, Џамонт Гордон, као и наш репрезентативац Милан Мачван.

Претходни текстВажна победа пред следећи дуел у Лиги шампиона
Следећи текстЗАКСА Кеђержин у Шумицама