Важна победа пред следећи дуел у Лиги шампиона

40

Одбојкаши црвено-белих победом над Младим радником у трећем колу ВШ Супер лиге  направили су добру увертиру пред дуел Лиге шампиона са пољским Кеђержином који се игра 30. Октобра у хали „Шумице“.

Наши одбојкаши предвођени капитеном Михајлом Митићем победили су екипу Младог Радника резултатом 3:0 у сетовима (25:14, 25:23, 25:16). Црвено-бели диктирали су темпо утакмице, али је екипа из Пожаревца у другом сету дошла до вољства који су наши одбојкаши успели да преокрену у своју корист и заврше сет резултатом 25:23. У трећем сету наша екипа је још једном доказала зашто носи титулу шампиона из минуле године. Наши одбојкаши су после победе у  дербију са највећим ривалом наставили победнички низ у домаћем шампионату, и после пораза од светског првака италијанског Трентина , и спремни су да се супроставе екипи Кеђержина која је победила искусну екипу француског Тура резултатом 3:0. Наши одбојкаши су у добром ритму наставили такмичење, и надају се да ће навијачи доћи у великом броју у утарак у халу „Шумице“ и на тај начин пружити подршку црвено-белима у дуелу са Пољацима.

Црвена Звезда – Млади радник 3:0 (25:15, 25:23, 25:16)
Дворана: СЦ „Шумице“. Гледалаца: 300. Судије: Д. Ћук, И. Миљковић (обојица из Београда). Трајање меча: 75 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 3, Копривица 7, Јаковљевић 9, Митић 6, Петковић 15, Ћелић 5, Вујић (либеро, 19 пријема 1 гр), Перић 2, Гмитровић, Милутиновић 2, Брковић. Није играо: Буцуљевић. Тренер: Душко Николић.
МЛАДИ РАДНИК: Мунћан 7, Пешут 7, Булић, Брчић 5, Петровић 8, Мицић 5, Пековић (либеро, 14 пријема 1 гр), Стојсављевић 2, Јевтић 2, Н. Матијашевић, М. Матијашевић 3. Није играо: Шљиванчанин. Тренер: Драган Бонић.

Претходни текстРутинска победа
Следећи текстГалатасарај тестира Звезду