Звезда спремна за старт сезоне

28

Кошаркаши Црвене звезде спремни су за старт такмичарске сезоне. После напорних припрема, појачани тим црвено-белих жели да оствари високе циљеве и тријумфално стартује на „Јадрану“.
Стратег наше екипе Миливоје Лазић очекује тешке утакмице у Сплиту и Задру.

– Већ смо започели припреме за дуел са Сплићанима. Мотивисани смо и спремни да одиграмо на високом нивоу. На почетку такмичења најбитније је да покажемо велику жељу и на најбољи начин демонстрирамо оно што смо мукотрпно увежбавали. У сличају тријумфа, скидамо велики притисак са леђа и растерећеније улазимо у наставак сезоне. Ова два гостовања могу бити преломна. Генерално биће тешко са свим тимовима. Када играју са Звездом дају више од макисмума, очекује нас 26 дерби утакмица– јасан је Лазић.
Млади стручњак је дуго у кошарци, али ће у Сплиту први пут самостално водити екипу.
– Сам себи постављам највише циљеве, притиска има. Васпитан сам тако да увек имам највише амбиције. Сигурно да би победа скинула део терета. Не оптерећујем се превише, напорно смо радили верујем да ће све бити како треба.
Лазић је уверен да ће доведени странци бити права појачања.
– Довели смо најбоље, у складу са могућностима. Потребно је време да се све уклопи. Неопходно је најмање месец дана да се прилагоде и оправдају поверење. Желим да верујем да ће показати много.

Претходни текстПораз Звезде од металопластике
Следећи текстПосле три гостовања поново на Маракани