После три гостовања поново на Маракани

28

Фудбалери  Црвене звезде играју против  Смедерева,  у суботу 29. Септембра од  19 часова на Маракани.  После три узастопна гостовања црвено-бели ће поново бити домаћини на Маракани.

Тренер Црвене звезде Александар  Јанковић  је помало забринут пред сутрашњи меч.
Нама утакмица  против Смедерева долази   уметнута  између  три тешка гостовања и пред  два тешка гостовања. Ово је можда за нас психички најтежа утакмица јер сви очекују победу.  Плашим се да се наши играчи психички  не опусте.  Поштујем екипу  Смедерева,  као скуп искусних играча. После дуго времена играмо на  Маракани, што ме изузетно радује, тако да очекујем изузетну посећеност.
Оно што је изостало  од почетка првенства је убедљива победа Црвене звезде.
– Приоритет нашег  тима је  победа. Нисам оптерећен тиме да неког убедљиво победимо, то ће доћи само од себе. Радимо увек са истом жељом, са истим ентузијазмом, тако да та утакмица која прелама ће се сама догодити– закључује шеф струке црвено-белих Јанковић.
Дефанзивац нашег клуба Александар Пантић је изнео своја очекивања пред  дуел са Смедеревом.
– После неколико тешких узастопних гостовања поново играмо на свом стадиону. Екипу Смедерева  не познајем добро, гледао сам их на Бањици када су играли и тада су ми се учини као солидна екипа. Али нас то не интересује, јер ми желимо победу – закључио је млади репрезентативац  Пантић.
Карте су од данас у продаји на благајнама ФК Црвена звезда. Пред почетак утакмице наши предпетлићи ( играчи рођени 2001. Године)  ће одиграти меч против вршњака  ФК Дубочице из  Лесковца.

Претходни текстЗвезда спремна за старт сезоне
Следећи текстЧовић се обратио медијима