Пораз Звезде од металопластике

32

Рукометаши Црвене звезде поражени су у 2. колу Меркур осигурања Супер лиге од Металопластике са 25:31 (11:18). После свих проблема који су задесили наш клуб, црвено бели су напокон заиграли.

После уводних 0:4 за госте, наши момци су заиграли мало боље и ухватили прикључак. Није то дуго трајало јер су искусни рукометаши Металопластике понво направили значајну предност коју су одржавали до одласка на одмор. У другом полувремену наши рукометаши су покушавали да се врате у меч. У неколико наврата су успели да смање заостатак на минус 4, али су на крају ипак поражени резултатом 25:31. У нашој екипи најефикаснији је био Докић са 6 голова, а пратили су га Брајовић са 5, односно Ћирић са 4.
Имаће рукометаши Црвене звезде прилику да поправе утисак већ у суботу када гостују Рудару из Костолца, а меч почиње у 19 часова.

Црвена звезда – Металопластика 25:31 (11:18)
Дворана: ЦКС Шумице. Гледалаца: 70. Судије: Мошорински (Зрењанин) и Панџић (Нови Сад). Седмерци: Црвена звезда 4 (3), Металопластика 2 (1). Искључења: Црвена звезда 2, Металопластика 6 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Иванишевић (5 одбрана), Милошевић 1, Цветковић, Стошљевић 2, Павић 2 (1), Ћоровић, Шотић 3, Цупара (5 одбрана, 1 седмерац), Лековић, Ћирић 4, Докић 6 (2), Давидовић, Анђелић 2, Брајовић 5, Милутиновић, Антељ.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Карановић 1, Алчаковић, Алексић, Медић, Палевић, Марјановић 3, Драгаш 3, Медурић 9, Рајичић, Марковић 7, Арсић (22 одбране, 1 седмерац), Грујичић 3, Јездимировић, Митровић 3, Вејић, Продановић 2 (1).

Претходни текстЈуг ипак прејак
Следећи текстЗвезда спремна за старт сезоне