Припреме почињу 6. августа

28

Сезона годишњих одмора је у пуном јеку, али се у Црвеној звезди вредно ради и спрема терен за почетак припрема за нову сезону. Сви технички детаљи су одавно договорени:

Екипа ће се окупити 5. августа када ће бити обављени лекарски прегледи и тестирања, а са тренинзима ћемо стартовати дан касније. Базични део припрема одрадићемо на Златибору од 12. до 26. августа. И прошлог лета је Црван звезда тренирала на Залтибору, имали смо све максималне услове за рад, тим је био одлично физички припремљена па опробан рецепт нисмо желели да мењамо – почео је причу директор црвено-белих Давор Ристовић.
Такође, руководство и менаџмент клуба чине максималан напор како би испунили све обавезе из прошле сезоне:
Сви играчи и чланови стручног штаба биће исплаћени и не постоји ниједан разлог да то не буде тако. Зато свима поручујем да нема разлога за бригу и покретање те теме у медијима. У појединим клубовима се дугује неупоредиво више па нико не форсира ту причу по новинама. Нема потребе да се ствара негативна атмосфера пред старт припрема за нову сезону. Још једном понављам, сви ће бити исплаћени и никоме нећемо остати дужни – закључио је Ристовић.

Претходни текстДо победе уз голеаду
Следећи текстЦрвено-бели оптимисти пред реванш са Нафтаном