Пораз у дербију у Новом Саду

32

У заосталом мечу 1. кола Прве А лиге ватерполисти Црвене звезде Вет су доживали пораз у Новом Саду. Војводина је била боља резултатом 10:6 (4:2, 3:1, 1:0, 2:3).

У базену Спортског центра „Слана бара“  боље су се снашли домаћи ватерполисти. Од почетка сусрета црвено бели нису могли да дођу до своје игре. Новосађани добијају прву четвртину са 4:2. Гојко Пијетловић својим одбранама покушава да врати екипу у игру, али у нападу наши ватерполисти не могу да пронађу пут до мреже домаћина. Војводина и другу четвртину завршава у своју корист и одлази на полувреме са 7:3.
У трећем периоду игре су виђене јаке одбране на обе стране. Голман Војводине Милош Маринковић је и даље нерешива енигма за црвено беле који у овом делу не постижу ниједан погодак. Новосађани у последњој четвртини долазе до највеће предности на утакмици од 6 голова. У тим тренуцима свима је било јасно да ће Војводина тријумфовати, а све што су наши момци могли да учине је да смање предност. На крају сусрета на семафору је стајало 10:6 за домаће.
Стрелци за Црвену звезду Вет били су Кљајевић, Ранђеловић, Аксентијевић, Васовић, Аврамовић и Рашовић.

Претходни текстОдбојкашице изгубиле у Истанбулу
Следећи текстЗвезда и даље без победе