Звезда дочекује Раднички

29

Кошаркаши Црвене звезде састају се у оквиру осмог кола регионалне АБА лиге са екипом Радничког. После пораза од Хелиоса, црвено-бели имају прилику да пред својим навијачима поправе утисак и дођу до треће победе у овом такмичењу.  Меч у дворани „Пионир“ игра се у суботу од 17 часова.
Тренер нашег тима Светисалв Пешић очекује тежак дуел  са пуно борбе.

Раднички је у претходне две сезоне био бољи и од Звезде и од ФМП-а, али то ништа не мора да значи. Очекује нас једна веома искусна екипа са одличним тренером. Припремамо се веома озбиљно и надам се бољој представи  него у прошлом колу. Играћемо са момцима који још увек нису до краја спремни, али се сви полако враћају.  Нисмо били комплетни од  меча са Хемофармом. 
Трофејни стручњак истиче да је за клуб најважније да се играчи што пре опораве од повреда.
За припрему утакмица, али и озбиљне тренинге потребно је да играчи буду потпуно здрави. О спортским резултатима ћу говорити тек кад се све заврши. Великих победа неће бити, можда ће бити необјашњивих пораза али ми смо млада екипа која из дана у дан напредује. Додатна мотивација је што сам добио подршку за рад. То је заједнички посао у стварању позитивне атмосфере на путу ка Европи– закључио је популарни Кари.

Пешић је додао да ће бити још припремних утакмица.
Немамо довољно мечева у АБА лиги, па ћемо са праксом из Александровца наставити и у будуће.  У нашем плану је да сваке недеље између такмичарских утакмица, одиграмо и неки припремни у иностранству , у земљама као што су Немачка, Холандија …  Биће то прилике да пробамо све играче и дамо простор и њима. 

Пул спонзора нашег тима полако се формира. Уговор о сарадњи потписан је са Балакн бетом, па ће ова кладионица у будућности бити уз Црвену звезду.

Претходни текстНаставак победничке традиције у Јагодини
Следећи текстПобеда за Милоја у Јагодини