Наставак победничке традиције у Јагодини

25

Фудбалери Црвене звезде се у оквиру 12. Кола Јелен Спер лиге састају са екипом Јагодине. После двонедељне паузе због утакмица репрезентације, меч у Јагодини на програму је у суботу од 13 часова.

Тренер нашег тима Роберт Просинечки истиче да су се играчи ужелели утакмица.
После 14 дана напорног рада, очекује нас нови изазов. Припремали смо се без два репрезентативца, Ли Адија и Мијаиловића, тек од јуче смо комплетни. Екипа Јагодине игра добро у последњих неколико утакмица и сигурно је да нас очекује тежак  задатак. Верујем да можемо да наставимо позитивну традицију ако одиграмо мотивисано и уђемо добро у меч. Имамо веома компликован  распоред, али идемо сусрет  по сустер. Ово гостовање нам је тренутно најбитније, нећу кикс  до дербија. У фудбалу се свашта дешава, али ми смо Звезда и идемо на победу.
Млади стручњак осврнуо се на стање у екипи.
Оног кога нема без њега се мора и може. Имамо проблеме са повредама Лазовића и Кадуа. Дарко путује са нама али ће меч почети на  клупи,  док на Кадуа нећу моћи да рачунам, и још се не зна када ће поново бити на располагању. Ћосић је добио ударац у зглоб и неће играти на овом гостовању.
Везиста Милош Димитријевић верује у победу.
Ужелели смо се фудбала, очекујем три бода и нову победу. Добро смо тренирали и спремни смо за ову веома битну утакмицу. Свестан сам да моја игра на неким мечевима није била на нивоу, али дајем све од себе да помогнем екипи и поправим форму у најбитнијем тренутку. Није битно ко даје голове, ко асистира, ми смо колектив и тако функционишемо– истакао је популарни Чава.
Меч у Јагодини поред борбе за бодове, биће хуманитарног карактера. Приход од продаје карата (20 посто) биће уплаћен на рачун легендарног голмана Звонка Милојевића.

Претходни текстОрден за Црвену звезду у „Бици за бебе“
Следећи текстЗвезда дочекује Раднички