Црвено – бели рутински против ЖАК-а

39

Иако су многи очекуивали неизвестан меч против ЖАК-а, најбољи ватерполисти Црвене звезде су се поиграли са Кикинђанима, резултат 13:3 (5:0, 4:0, 1:1, 3:2).

Изабраници Виктора Јеленића, који је овај меч почео без искусног Дејана Савића и Риста Маљковића показало је да ће Звезда са лакоћом доћи до тријумфа.
Најефикаснији у мечу Страхиња Рашовић није ни замишљао да ће овако доћи до победе.
– Нисам мисли да ћемо овако доћи до победе. Имали смо много лакши задатак него што је било у првој утакмици у Кикинди. Очекивао сам бољу игру и већи отпор, али то се ипак није десило – истакао је Страхиња Рашовић.
Кикинђани су концентрацију почели да губе још у првој деоници када је голман ЖАК-а вадио лопту више пута из мреже, а поптпуно су савладани до полувремена на које се отишло са великих 9:0, а млади Рашовић је био најефикаснији са чак четири гола.
– Заслуге сигурно иду на рачун целе екипе. Имао сам мало среће код код неких голова, али надам се да ћу бити још бољи у наставку сезоне – закључује Рашовић.
Наши ветерполисти играју три узастопна меча на Ташмајдану, од којих ће прве две да им послуже као припремне утакмице за дерби са Војводином, а први је дуел са Београдом.

Претходни текстЗвезда марширала до победе
Следећи текстЦрвено – бели тријумфовали