Црвено – бели тријумфовали

26

Наши одбојкаши се победом против градског ривала Железничара, резултатом 0:3 (15:25, 13:25, 21:25), вратила на треће место Супер лиге. Да су и против Спартака играли као на Црвеном крсту, имали би на конту два бода више. Овако пошто су били неуспешни, мало су се поправили и цех је платио Железничар, који је осетио сву моћ освајача Купа.

Није наш тренер желео ништа да ризикује као претходног викенда против Спартака, па је овај дуел почео и завршио са најјачим тимом. Доминирали су наши одбојкаши у свим елементима игре, сјајно сервирали, још сјајније блокирали и тако брзо освојили три нова бода у првенству. То што је Железничар желео барем сет, није било реално поред феноменалне игре црвено – белих.
Одбојкаш црвено – белих Милан Перић истиче да је Звезда показала озбиљност.
– Морали смо да покажемо озбиљност свима јер смо заслужено освојили Куп. Имамо високе циљеве и у домаћем првенству и морамо наставити са добром игром – закључује Перић.
Била је то добра увертирта пред следеће, 18. коло где наши одбојкаши дочекују екупу Јединства, (19. марта).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Перић 7, Бојовић 13, Милутиновић 7, Митић 7, Терзић 10, Петковић 15, Вујић (либеро), Пајић, Јаковљевић 2, Околић, Стефановић, Копривица. Тренер: Жељко Булатовић.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Рогановић 4, Јездимировић 17, Јањушевић 2, Богић 1, Мунћан 7, Стоиловић 4, Лојаничић (либеро), И. Булић 1, Петковић, Пајић 1, Костић. Тренер: Срђан Стефановић.

Претходни текстЦрвено – бели рутински против ЖАК-а
Следећи текстМаксимални против Кикинде