Доџ уз Звезду

37

Кошаркашки клуб Црвена звезда и компанија „Крајслер Балканс“ и званично су потврдили своју сарадњу. Црвено-бели ће од свог новог партнера добити возила марке „Доџ“, а како тврде у кући која је постала део звездине породице, разлози за дугорочни пројекат са клубом са Малог Калемегдана су вишеструки. Генерални директор Крајслер Балканса Ставрос Параскеваидес рекао је да је важно да компанија буде препознатљива и повезана са тимом који побеђује и са великим брендом. 
 
„Доџ и Звезда су рођени победници, а и боје нам се уклапају“, рекао је Параскеваидес. Он је додао да му је ова сарадња још дража пошто је велики навијач братског Олимпијакоса. 
 
Генерални менаџер црвено-белих Милан Опачић рекао је да је сарадња са Крајслер Балкансом велико појачање за Звезду на свим позицијама.
 
„Наши пријатељи су и спонзори француске репрезентације што јасно говори какве партнере бирају. Надам се да ћемо се успешно возити не само српским путевима већ и оним у НЛБ лиги и Еврокупу“, рекао је Опачић.
 
Генерални директор Ставрос Параскеваидес свечано је уручио кључеве првотимцима и члановима стручног штаба, а на поклон је добио црвено-бели дрес и годишњу карту. Презентација је одржана у хали Пионир у присуству бројних представника медија и пријатеља клуба.

Претходни текстНови спонзор пред Лигу шампиона
Следећи текстПобеда у дербију кола