Олимпија гостује у Пиониру

23

Кошаркаши Црвене звезде у суботу по први пут у новој сезони играју пред својим навијачима. Ривал је љубљанска Олимпија, стандардни учесник Евролиге и тим који и ове сезоне има највише амбиције.
 


– Радујемо се првој утакмици пред нашом публиком. Са једне стране је задовољство, али са друге је и оптерећење јер је ово нови тим, а противник је клуб са великим именом и традицијом. Направили су екипу која је већ постигла резултате и добро игра, а најбољи показатељ је турнир који су Љубљанчани одиграли са Панатинаикосом, Фенербахчеом и Макабијем. Имају играче са великим европским искуством као што су Илијевски и Милић, али то је и мотив више да пружимо добро партију у Пиониру, рекао је шеф стручног штаба црвено – белих Светислав Пешић.
 
Здравствени билтен у екипи са Малог Калемгдана је задовољавајући, тренер Пешић против Олимпије на располагању имаће све играче, а трофејни стручњак нарочито је задовољан мотивацијом и залагањем првотимаца.
 
– То нам је велики плус и надокнађује нам неуиграност. Немамо континуитет у одбрани али напредујемо и на том плану. Марко Кешељ је показао да може квалитетно да одигра и напад и одбрану, што је показао у Новом Месту у дуелу са искусним Марцелићем. Надам се да ће навијачи и љубитељи кошарке препознати наш труд и да ће сутра доћи у великом броју, закључио је Пешић.
 
Утакмица Црвена звезда – Олимпија почиње у 16 часова. Цене карата су 200 динара за трибине, 500 за партер и 1000 динара за ложу а могу се купити у Суботу од 12 часова на благајнама хале Пионир.

Претходни текстПарови Купа Србије
Следећи текстПрва победа младог тима