Кешељ на корак до Звезде

39

Крилни кошаркаш Марко Кешељ налази се на корак од преласка у Црвену звезду. Генерални менаџер црвено-белих Милан Опачић каже да је трансфер близу реализације.
– Разговарао сам с његовим менаџером, очекујем да ускоро добијемо на потпис предлог уговора – рекао је Опачић.

Кешељ је прошле сезоне играо за немачки Келн, а недавно је са младом репрезентацијом Србије освојио златну медаљу на Европском шампионату у Риги. Бележио је просечно 14.5 поена и 3.4 скока.
Црвена звезда тренутно у сениорском погону има петорицу кошаркаша. Четворици староседелаца (Бакић, Ковач, Кикановић, Драгићевић) у понедељак се придружио Владимир Штимац. Млади Центар висок је 208 цм и проглашен је за МВП Балтичке лиге.

Председник трочлане комисије Божидар Маљковић допутовао је из Летоније, а у канцеларији на Малом Калемегдану чека га предлог уговора о преузимању тренерског посла.
– Није нормално да разговарамо са другим тренерима пре него што понудимо тај посао Маљковићу – држи се Опачић редоследа потеза, упркос чињеници да је наш трофејни стручњак одбио могућност да седне на Звездину клупу – Ако се то догоди, разговараћемо с Пешићем, мада видим да га је мало повредило то што се помиње као резервна варијанта. Имаћемо тренера у року од седам дана.

Претходни текстПрви тренинг
Следећи текстНајава појачања