Најава појачања

31

Спортски директор Црвене звезде Горан Буњевчевић најавио је да ће у наредних неколико дана клуб појачати двојица странаца. На конференцији за новинаре на „Маракани“, Буњевчевић није рекао имена двојице вероватних појачања, али је рекао да су странци и да играју на средини терена.

Председник црвено-белих Топлица Спасојевић оценио је да је руководство клуба саставило солидан тим али да прелазни рок још није готов и да је намера челних људи да довођењем нових играча игру Звезде учине ефикасијом и лепшом како би се и публика вратила на стадион.

Спасојевић је рекао да је у досадашњем прелазном року на довођење играча потрошено мање од два милиона евра, односно нешто мање од половине предвиђених средстава.

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш је рекао да су припреме биле тешке али да су играчи тренирали напорно и да ће се то показати у наредним утакмицама.

Он је признао да је у припремном периоду звезда остварила лоше резултате али је додао да су важне званичне утакмице и резултати које у тим мечевима оствари екипа коју предводи на терену.

Спасојевић је најавио да ће Управни одбор клуба наредне недеље расправљати о оставци генералног секретара Зорана Дамјановића и додао да је његов одлазак велики губитак за клуб.

Претходни текстКешељ на корак до Звезде
Следећи текстУ четвртак резултат рада