Први тренинг

22

У понедељак увече одржан је први састанак стручног штаба и кошаркаша Црвене звезда уочи почетка припрема за нову сезону.

Нови генерални менаџер тима са Малог Калемегдана Милан Опачић одржао је састанак са играчима, а након тога одрађен је и први тренинг екипе под вођством Саше Никитовића и Милана Шкобаља.

Првом састанку присуствовали су Мирко Ковач, Тадија Драгићевић, Игор Краснић и Павел Громико, чији је уговор под спором ФИБА, као и неколицина играча младог тима Звезде.

На окупљању се појавио и Владимир Штимац, који је изјавио да ће бити играч црвено-белих наредне сезоне, не прецизирајући на колико ће бити потписан уговор.

– Уговор са Штимцем је спреман, он ће бити потписан у наредних неколико дана и званично ће бити одржана промоција тог играча – изјавио је Опачић.

Он је најавио и да би Звезда наредне недеље могла да добије шефа стручног штаба:
– У среду ће у клубу Божидара Маљковића чекати уговор, а уколико га он не прихвати, Звезда ће већ у четвртак позвати Светислава Пешића на разговор“, изјавио је нови генерални менаџер црвено-белих, потврдивши тако ранију изјаву да ће црвено-бели довести великог тренера, „јер клуб као што је Звезда то заслужује.

Претходни текстВише из Звездине школе
Следећи текстКешељ на корак до Звезде