Кук није кажњен

62

Кошаркаш  Црвене звезде Омар Кук демантовао је писање медија да је новчано кажњен са 5.000 евра због касног ноћног изласка, већ тврди да је све то неспоразум.

–          Не знам одакле је дошла та прича, сигурно није из клуба, јер ме нико није контактирао, нити сам чуо за казну, тако да не знам шта да кажем о томе. С друге стране, и ја сам човек, ако одлучим да изађем с времена на време и забавим се мислим да је то у реду. Исто као што је у реду и ако не излазим. Мислим да је све то неки неспоразум. Не говорим српски и не читам новине, па не знам шта су медији пренели – рекао је Американац.
Кук је нагласио да је у Београду већ осам месеци и да је време проводио са супругом Тишом и ћерком Омајом, које су недавно отишле у Америку, тако да у последње време води момачки живот.
–         Играо сам перфектно целе сезоне, трудио се максимално на тренинзима и утакмицама. Такође, ништа лоше нисам радио ван паркета што би се одразило на моју и игру екипе ове сезоне. Зато, ако пожелим да изађем и забавим се, мислим да је то у реду. Имам одличне односе са људима из клуба и мислим да они немају везе са овим. Могу само да будем захвалан клубу што ме је ангажовао јер прошле године нико није био заинтересован за мене. Сада су ме већ сви видели и имам доста понуда за наставак каријере – рекао је Кук.

Кук је иначе јуче добио награду Лавље срце за приказану борбеност на мечевима током априла. Звездин плејмејкер је тренутно најбољи асистент и „крадљивац“ Свислајон лиге Србије.

Претходни текстДерби сутра
Следећи текстУ Кулу по победу