У Кулу по победу

26

Фудбалери Црвене звезде састају се у последњем, 33. колу Меридијан Суперлиге Србије са екипом Хајдука. Утакмица на стадиону у Кули, игра се у недељу са  почетком у 17 часова.
Црвена звезда има прилику да настави победничку серију, а да ли ће евентуална победа бити довољна за одбрану титуле, зависи од других резултата, тачније од утакмице у Крушевцу.

Капитен Дејан Миловановић са великим мотивом очекује меч у Кули, као и сваку утакмицу у црвено-белом дресу, неразмишљајући у овом тренутку о својој будућности на Маракани.

„Последњу утакмицу у овом првенству, желимо да завршимо победом и да се на тај начин одужимо навијачима за подршку коју нам пружају током целе сезоне, у којој ниједном нисмо поражени. Знамо да у Кули неćе бити лако тријумфовати, јер то гостовање представља једно од најтежих са све екипе у нашој лиги. Хајдук представља једну одличну екипу, са којом никада нисмо лагано излазили на крај.
Хтео бих да се захвалим навијачима на изванредној подршци ове сезоне. Пратили су нас у свакој утакмици максимално, а верујем да смо се и ми на неки начин одужили нашим играма и победама у другом делу сезоне. Верујемо да ће нам бодрити у великом броју и у овом последњем колу у Кули. Не желимо да гледамо шта се дешава у Крушевцу, јер је важно да ми дамо све од себе да победимо, с обзиром да то предсавља предуслов за још увек могућу одбрану титуле првака.“

Тренер Александар Јанковић, уверава да његова екипа улази у последње коло, као и у сваку претходну утакмицу, са јединим циљом, а то је победа, неоптерећујући се са резултатом дуела у Крушевцу.

„Нема много тога да се дода Дејановим речима. Пре свега, он као играч је више пута играо против Хајдука из Куле и најбоље зна да се ради о традиционално неугодном противнику. Никада није било лако против Хајдука, ни у Кули, ни на Маракани. Последњи случај нам и то доказује, јер смо изгубили 2 бода на последњем сусрету са њима код куће. То је још један мотив, који повећава нашу концентрацију пред утакмицу коју играмо у Кули. Налазимо се у победничком низу, који траје већ 8 утакмица и силно смо мотивисани и жењни да и девети пут за редом славимо и да се на тај начин опростимо од овог првенства. желимо то да остваримо уз велику подршку наших навијача, који најављују посету у великом броју на сутрашњем мечу, а мислим да је то најбољи начин да се тријумфује за крај ове сезоне.
Сигуран сам да играчи Црвене звезде заслужују подршку, јер су током целе године показали велики карактер и снагу колектива.

Сви знамо, да не зависи све од нас да ли ћемо завршити на 1. месту на табели , али у сваком случају ми смо сконцентрисани само на нашу утакмицу у Кули. Уколико наша нова победа не буде довољна за одбрану титуле, умећемо да честитамо нашем ривалу на освојеном трофеју.“

Претходни текстКук није кажњен
Следећи текстПобедом у плеј-оф