Дерби сутра

26

Кошаркашко првенство Србије, Суперлига, наставља се утакмицама 12. кола, које су на програму данас, с тим да ће се дерби меч између Партизана и Црвене звезде одиграти сутра (19.00).
Постоје сви изгледи да ће и предстојећи, недељни дуел Партизана и Црвене звезде бити слабо посећен, а понајвише од стране најватренијх навијача – „гробара“ и „делија“. Наиме, и једни и други најавили су масован одлазак на фудбалске стадионе ван Београда и учешће у узбудљивој завршници фудбалског првенства.

„Гробари“ ће засигурно испунити до последњег места стадион у Крушевцу (у продају пуштено 10.500 карата), док су „делије“ позвале на масован одлазак у Кулу.
Оба сусрета почињу у недељу од 17 часова, док дерби у „хали Пионир“ креће два сата касније, тако да је реално да ће публика каснити на почетак утакмице због мулти-преноса фудбала на РТС.
Подсетимо, ове сезоне ниједан кошаркашки дерби није игран пред пуном халом или уз присуство оба навијачка табора.

Карте за „вечити дерби“ су у продаји од јуче на благајни хале „Пионир“ и продаваће се до почетка по ценама од 150 динара за трибине и 300 динара за партер. Партизан као организатор утакмице, најавио је да ће специјално за овај меч бити ангажовано 120 редара и да ће сваки посетилацбити ригорозно прегледан.

Претходни текстСад си уз’о трофеј Перуне!
Следећи текстКук није кажњен