Немогућа мисија

33

Нaше кошаркашице данас у 15 часова крећу у Загреб, где их сутра у првој од три последње утакмице лигашког дела регионалног такмичења очекује екипа Медвешћака. Велиновићка и другарице имају тежак задатак – против себе неће имати само домаћи тим и публику већ и вероватно оштро суђење, уосталом, као и у многим досадашњим утакмицама АБА лиге на гостовањима у овој сезони.

Што се тиче здравственог билтена и форме, тренер Буквић може да буде миран. Све играчице су здраве, а у квалитет њихове игре могле су најбоље да се увере подгоричка Будућност и Партизан које су црвено-беле с лакоћом добиле. Једина неизвеност је везана за придошлу Африканку Сју, за коју се још не зна да ли ће имати право играња на овој утакмици или ће свој деби у Звездином дресу имати тек следеће недеље.  

Дакле, ако све буде како треба Звездашице ће сутра остварити још једну победу над Медвешћаком, а онда ће чекати резултат утакмице Млади Крајишник – Рагузо. Пораз Дубровчанки би добродошао у „немогућој мисији“ званој четврто место, које води на „фајнал-фор“.

Претходни текстСвака утакмица велико искушење
Следећи текстУ Купу против „поштарки“