Свака утакмица велико искушење

25

Полако све иде својим током… Сад кад је рукометна Суперлига једном почела, нема више освртања уназад. Током зиме се радило напорно и добро, али сад мора само да се – побеђује.

Тако размишља и наше крило Милан Павлов, уочи недељног меча са Планинком.

„У свакој утакмици бићемо на великом искушењу. Звезду сви желе да изненаде, против Звезде сви играју максимално мотивисано. Тако ће бити и у недељу. Планинка боље игра него што то пласман на табели говори, поготово на свом терену. Сигуран сам да ће се и против нас трудити да буде „негостољубив“ домаћин“, каже Павлов и додаје: „Наравно, то не сме да нас поколеба ни омете у коначном циљу. Бићемо и ми „лоши“ гости, односно трудићемо се да остваримо још једну победу“.

Дерби с Пролетером је архивиран, ипак, многима ће залагање Зрењанинаца против шампиона бити водиља у наставку првенства.

„Тако је увек. Пролетер је дошао у Београд „наоштрен“, али смо их брзо примирили добром игром. Водили смо и са шест голова разлике и онда се можда мало опустили. Онда нам се догодио драматичан финиш меча и да Пејовић није постигао оне голове у финишу, тешко бисмо освојили оба бода. Добра школа за убудуће, срећом па је нисмо платили“.

Сви се слажу да у колима која следе може да дође до расплета шампионата.

„Чекају нас дербији са Колубаром и Металопластиком и тад би стварно могло да се зна име новог првака. Наравно, има и после тога још доста да се игра, лига је дугачка, али ако успешно пребродимо те утакмице не верујем да ћемо до краја дозволити изненађења. Ипак, мора да се победи у свакој наредној, прва на реду је Планинка“, подсећа Милан Павлов.

Претходни текстЈасна све боље
Следећи текстНемогућа мисија