У Купу против „поштарки“

34

Вољом жреба, већ у полуфиналу 42. Купа Србије састаће се две екипе које су и највећи фаворити за освајање овог трофеја – београдски Поштар 064 и Црвена звезда. То је одлучено данас у Одбојкашком савезу Србије на церемонији жребања парова за финални турнир.

Иначе, „поштаркама“ је додељено и домаћинство завршног турнира, 8. и 9. марта, пошто је овај клуб  издвојио чак пола милиона динара за организацију. Црвена звезда је, као други заинтересовани, понудила нешто мању своту новца од 333.333 хиљаде динара.

Прве на терен у полуфиналу излазе Динамо Азотара из Панчева и Јединство из Ужица, а други пар чине Црвена звезда и Поштар 064.  Финале се игра 9. марта. Тачни термини утакмица биће накнадно одређени.

„Иако нисмо домаћини турнира Купа, задовољни смо организацијом. Не треба потцењивати ниједну екипу, све су подједнако добре. Ми ћемо се потрудити да победимо и освојимо трофеј. Девојке су у одличној форми и веома су мотивисане да победе“, рекла нам је Ана Аврамовић, секретар Црвене звезде.

Биће то, дакле, права посластица за поклонике одбојке. Подсећамо, Ивана Нешовић и другарице су у овогодишњем првенству два пута већ „узеле меру“ актуелним шампионкама, а трећи сусрет у Мини лиги на програму је већ сутра. Звездашице би победом у „Спорт Еко“ дворани могле на најлепши начин да најаве и тријумф у Купу.

Претходни текстНемогућа мисија
Следећи текстФокус на чврсту одбрану