Први ривал за Куп Кораћа чачански Борац

43

Први ривал кошаркаша Црвене звезде на финалном турниру Купа Радивоја Кораћа који се од 7. до 10. фебруара биће чачански Борац. Наш клуб ће отворити завршно ткамичење Купау дворани „Чаир“, у четвртак 7. фебруара у 17.30. Потом ће на терен у 20.00 изаћи кошаркаши Хемофарма, који ће име противника сазнати после финала другостепеног Купа између Здравља из Лесковца и Борца из Чачка.

Чачани су учешће на финалном турниру обезбедили као један од два првопласирана тима у Свислајн лиги, после 11. кола, заједно са Лионсима из Вршца. То значи да, уколико Борац победи Здравље у финалу другостепеног Купа, у Ниш ће накнадно бити позвана екипа Мега Аква Монте из Београда, трећепласирани тим у лиги после 11. кола.  Без обзира на исход тог меча, противник Црвене звезде у четвртфиналу биће Борац.

У петак, 8. фебруара, на програму је први дерби. У 17.30 састаће се ФМП и Војводина, а потом, два и по сата касније Партизан и Лионси. Победници мечева у четвртак, састаће се у првом полуфиналу у суботу (17.30), док ће бољи из дуела у петак чинити други полуфинални пар (20.00). Финале је у недељу у 20 часова.

Парове је у „Кући кошарке“ одредио директор Куп такмичења Бранко Лозанов, уз асистенцију легендарног Дражена Далипагића. Популарни Праја се овом приликом појавио са новим имиџом у јавности, односно без препознатљивих бркова.

Претходни текстИграч са потенцијалом
Следећи текстНови спонзор и најава појачања